Diensten

SmartPLUS Resources bemiddelt vanuit verschillende invalshoeken en doelstellingen. Uiteraard adviseren wij u graag over de meest ideale vorm voor uw situatie.

Werving & Selectie

Aan de hand van het profiel dat u ons verstrekt zorgen wij voor de werving van de geschikte medewerker.

Afhankelijk van de vacature en de situatie op de arbeidsmarkt (schaarste) maken wij op creatieve wijze gebruik van de verschillende mogelijkheden.

Bijvoorbeeld: uitstekend opgeleide en vakkundige militairen, die Defensie verlaten en beschikbaar komen via SmartPLUS Resources of internationale kandidaten via SmartPLUS Resources International en ons Recruiter4u netwerk.

Werving & Selectie kunt u zelfs combineren met een project- of detacheringsformule. U leent een medewerker eerst als projectmedewerker en na beoordeling beslist u om om de medewerker vast over te nemen. Welke strategie de voorkeur verdient is afhankelijk van de situatie. Wij adviseren u graag de verschillende mogelijkheden die het beste bij u passen.

Uitzenden

Het uitzenden van personeel is gebonden aan een relatief korte inleenperiode. De onderlinge afspraken hebben bij uitzenden een redelijk vrijblijvend karakter. Hierbij gaat de maximale flexibiliteit samen met een minder vaste onderbouwing van de inzetbaarheid.

De motivatie en het kennis en kunde niveau van de projectmedewerker zijn gegarandeerd. Het accent voor zowel inlener als (project)medewerker ligt op maximale vrijheid.

Detacheren

Detachering is de exacte afstemming op uw behoefte en een gegarandeerde voortgang op uw project binnen een kader van wederzijdse verplichtingen.                   De detacheringsformule adviseert SmartPLUS u graag als u behoefte heeft aan afspraken die verder gaan dan                              bij projecten.

U kunt dan denken aan afspraken over bijvoorbeeld concurrentiebeding, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties. De mogelijkheden in dit verband zijn vrijwel onbeperkt.

Payroll

De backoffice van SmartPLUS Resources is uitbesteed aan een gecertificeerde dienstverlener conform NEN4400-1, die tevens lid is van ABU en NBBU. Hierdoor kan SmartPLUS Resources professioneel haar kandidaten bemiddelen voor diverse dienstbetrekkingen, waaronder detachering, uitzenden, vaste aanstelling en payrolling. Smart PLUS Resources neemt het werkgeverschap van u over.

Wij zorgen voor de juiste contractuele afhandeling en een tijdige salaris uitbetaling.

Voor u als bedrijf / organisatie is dit ideaal wanneer u de medewerkers niet direct zelf in dienst wilt nemen. Met deze payroll-dienst verzekert u zichzelf een kostenbesparing, maximale vrijheid en een oplossing die geheel aan uw wensen voldoet!

Outplacement / spoor 1 en 2 / voorschakel traject

Met ons outplacement, spoor 1 en 2 en voorschakel traject begeleiden wij kandidaten vanuit een reorganisatie, ontslagsituatie of vanuit ziekteverzuim naar passende nieuwe baan als naar zelfstandig ondernemerschap. Wij verzorgen het gehele traject van intake, het

bevorderen van employability en (re-) energizing tot aan daadwerkelijke plaatsing bij een werkgever.

Onze uitgangspunten op loopbaanverandering zijn zelfredzaamheid en blijvende loopbaanvaardigheden.

Contact: klik hier