ECDef en SmartPLUS Resources tekenen overeenkomst

ECDef en SmartPLUS Resources tekenen overeenkomst

Marty Picauly (li) van SmartPLUS Resources en Carel Banse van ECDef schudden elkaar de hand na het tekenen van de overeenkomst.

Op 1 mei 2012 hebben Marty Picauly, Director Sales & Marketing van SmartPLUS Resources, en Carel Banse, Directeur Employability Centrum voor Defensiepersoneel (ECDef), een samenwerkingsovereenkomst getekend. Al geruime tijd zijn de partijen met elkaar in gesprek over de meerwaarde van ieders kwaliteiten en hoe deze gezamenlijk in te zetten. SmartPLUS Resources heeft veel contacten met (internationale) bedrijven in bijvoorbeeld de havensector en binnen de industrie. Daardoor beschikken zij over actuele kennis van marktontwikkelingen rondom werkgelegenheid binnen een groot netwerk van werkgevers. Kandidaten van ECDef kunnen van deze kennis profiteren. Binnenkort zullen de vacatures van SmartPLUS Resources via de website van ECDef beschikbaar komen voor de kandidaten.

Beide partijen kijken uit naar de uitwerking van de overeenkomst. Marty Picauly: “Via ECDef krijgen wij de beschikking over hoogwaardig opgeleide kandidaten, die zowel nationaal als internationaal ingezet kunnen worden. We denken veel succesvolle matches te kunnen realiseren. Zo dragen wij bij aan de employability van (ex)defensiemedewerkers.”