Leertraject Horeca tussen Baanbrekend Drechtsteden en SmartPLUS

SmartPLUS heeft op donderdag 19 maart met Baanbrekend Drechtsteden een leerwerktraject Horeca getekend om duurzaam kandidaten in de Horeca te plaatsen.

In de eerste 2 weken  van april zullen worden de eerste kandidaten geselecteerd.  Aansluitend gaan zij een traject in en worden zij bemiddeld naar een betaalde baan.

Werkgevers die horeca personeel (bediening, keuken ect) zoeken kunnen zich vrijblijvend melden bij SmartPLUS en vragen naar Marty Picauly, Hans Trechsel of Ben Hollaar.

 

 

SmartPLUS Executive search

pasfoto-richard

Direct beschikbaar: directeuren, plant managers,  IT programma managers, projectmanagers, senior supply chain manager, ingenieurs, ect.

Richard Suijkerbuijk 06 31 0460 73

Executive recruitment binnen een aanzienlijk SmartPLUS internationaal netwerk

80% van onze vacatures worden vervuld via ons SmartPLUS netwerk en direct search. Het SmartPLUS Recruitment Netwerk bestaat uit internationale gekwalificeerde professionals en samenwerkingspartners en vormt een uitzonderlijke uitgangsbasis voor een zo kort mogelijke doorlooptijd. Dat betekent voor onze opdrachtgevers besparing in tijd en kosten en een snellere bijdrage aan de productiviteit van uw bedrijf.

Wat is Executive Search

Bij Executive Search gaat SmartPLUS pro-actief en doelgericht op zoek naar de geschikte kandidaat in tegenstelling tot werving en selectie, die uitgaat van het reactieve model.

Met onze opdrachtgever bepalen wij zo exact mogelijk aan welke kenmerken, competenties, vaardigheden of aan welk profiel de ideale kandidaat moet voldoen. Vervolgens brengen wij de mogelijkheden in kaart en bepalen we samen met de opdrachtgever de invulling van het proces. Het uiteindelijke doel, traject en de doorlooptijd zijn altijd transparant en afspraak is afspraak.

SmartPLUS high potentials

Wij beschikken over top kandidaten voor sleutelposities, die vaak moeilijk vervulbaar zijn en zeer beperkt aanwezig op de arbeidsmarkt zijn.

Direct beschikbaar zijn: directeuren, plant managers,  IT programma managers, projectmanagers, senior supply chain, manager, ingenieurs, ect.

Kies voor resultaat.

Voor Executive Search hanteren wij een slagingspercentage van meer dan 90% en durven daar een uitgebreide garantie op te geven.  Uw zorg is onze zorg.

Contact

 

Op werkbezoek in Boekarest!

Richard Suijkerbuijk2

 

Met SmartPLUS International start ik morgen onze Europese tour in Boekarest.

Met Michel Picauly zal ik samen enkele IT kandidaten, technici en verpleegkundigen (MBO/HBO/WO niveau) persoonlijk ontmoeten.

Verder spreek ik enkele recruiters die graag met SmartPLUS willen samenwerken.

Richard Suijkerbuijk, verantwoordelijk voor SmartPLUS International Europe.

Goede resultaten SmartPLUS Workshop PLUS!

smartplus-recruiter4u-marty-picauly-ecdef-150x150

Goede resultaten SmartPLUS Workshop PLUS!

SmartPLUS heeft als samenwerkingspartner van Stichting employabilitycentrum voor defensiepersoneel (ECDef) hard gewerkt aan een uniek concept voor het begeleiden van defensiepersoneel naar nieuwe loopbaanmogelijkheden in het bedrijfsleven. Hierin is door beide partijen fors geïnvesteerd. Voorop staat het werken aan een duurzame samenwerking en het bieden van nieuw perspectief aan (voormalig) defensiemedewerkers.

De werkwijze van SmartPLUS is efficiënt en effectief. Door middel van de workshop PLUS worden kandidaten in korte tijd getraind en bewust gemaakt van de mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt en wordt met hen gewerkt aan een helder en herkenbaar CV en een goede persoonlijke  presentatie. Onderdeel van de workshop is de Persoonlijke Profiel Analyse/ Quickscan. Hiermee krijgen de kandidaten snel inzicht in hun eigen competenties en loopbaanmogelijkheden. Daarnaast worden kandidaten gekoppeld naar eigen behoefte aan een arbeidsbemiddelaar die met de kandidaat actief op zoek gaat naar nieuw werk.

Inmiddels hebben wij 15 kandidaten in 2 workshops ontvangen, variërend van FLO (Functioneel Leeftijds Ontslag) defensiemedewerkers, maar ook defensiemedewerkers die onder het flexibel personeelssysteem vallen en zich wilden voorbereiden op een baan in het bedrijfsleven. De eerste ervaringen zijn positief. De kandidaten waren erg nieuwsgierig naar de aanpak en werkwijze van SmartPLUS en waren aangenaam verrast met de uitkomst en (persoonlijke) begeleiding. Sommige kandidaten waren al actief op de arbeidsmarkt  maar hadden helaas soms al 100 sollicitaties achter de rug.

Dat de aanpak van SmartPLUS succesvol is blijkt uit het feit dat inmiddels twee deelnemers aan de workshop PLUS, met de opgedane kennis en ervaring uit de workshop zoals een goede voorbereiding op het gesprek en een helder en duidelijk cv, binnen een maand een nieuwe baan hebben gevonden in het bedrijfsleven.

Voor de komende weken staan er weer nieuwe workshops op de planning waar kandidaten zich voor op kunnen geven. De workshops worden op woensdagen gegeven. Hebt u belangstelling en bent u ingeschreven bij ECDef dan kunt u contact opnemen met ECDef en deelnemen aan de workshop PLUS.

Carola van Eeden,
partner SmartPLUS

 

Smullen op eindejaarsfeest bij SmartPLUS

foto (1)

 

Stephan van Uden en Marty Picauly keken terug op een geslaagd 2012 en zien vol vertrouwen 2013 tegemoet.

Er staat een sterk basis team met professionals, die hun sporen verdiend hebben op allerlei gebieden en MVO hoog in het vaandel hebben.

 

Onze partners en (internationale) samenwerkingspartners vormen een kwalitatief “waarde netwerk” van HR-diensten waar iedere organisatie terecht kan. Effectief, efficient, resultaatgericht en vooral kostenbesparend. Alles onder één dak.

Eén van de doelen van SmartPLUS is, dat het in 2013 wil verder groeien en zich met ondernemende zelfbewuste professionals zal uitbreiden.

algemeen opname 1 237

 

 

 

 

 

 

algemeen opname 1 239

algemeen opname 1 241algemeen opname 1 244algemeen opname 1 235
algemeen opname 1 246