Leertraject Horeca tussen Baanbrekend Drechtsteden en SmartPLUS

SmartPLUS heeft op donderdag 19 maart met Baanbrekend Drechtsteden een leerwerktraject Horeca getekend om duurzaam kandidaten in de Horeca te plaatsen.

In de eerste 2 weken  van april zullen worden de eerste kandidaten geselecteerd.  Aansluitend gaan zij een traject in en worden zij bemiddeld naar een betaalde baan.

Werkgevers die horeca personeel (bediening, keuken ect) zoeken kunnen zich vrijblijvend melden bij SmartPLUS en vragen naar Marty Picauly, Hans Trechsel of Ben Hollaar.

 

 

SmartPLUS heeft diverse vacatures (35+) voor Wajongeren met baangarantie!

marty

 

Wij zijn per direct op zoek naar Wajongeren voor de volgende functies: vanaf 18 jaar en ouder mag u reageren:

Marty Picauly 06-52 3124 72.

Dordrecht / Rotterdam

Verkeersregelaars

Beveiligers

Rotterdam Oost (diverse horeca werkplekken beschikbaar)

Zelfstandig kok

Keukenmedewerker

Spoelkeuken

Bediening

 

Wie zoeken wij

Wij zoeken met name Wajong kandidaten, die nog geen traject hebben, gemotiveerd zijn om een vak te leren en graag willen werken. Vanaf 18 jaar en ouder mag u reageren.

Wil jij een kans op werk met een baangarantie dan kan je die nu pakken.

De jobcoaching zal plaatsvinden door een jobcoach van SmartPLUS!

Contact

Bel voor verdere informatie ons kantoor op telefoonnummer 085-8770331 van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur of mail je motivatie naar info@recruiter4u.eu.

 

 

SmartPLUS Executive search

pasfoto-richard

Direct beschikbaar: directeuren, plant managers,  IT programma managers, projectmanagers, senior supply chain manager, ingenieurs, ect.

Richard Suijkerbuijk 06 31 0460 73

Executive recruitment binnen een aanzienlijk SmartPLUS internationaal netwerk

80% van onze vacatures worden vervuld via ons SmartPLUS netwerk en direct search. Het SmartPLUS Recruitment Netwerk bestaat uit internationale gekwalificeerde professionals en samenwerkingspartners en vormt een uitzonderlijke uitgangsbasis voor een zo kort mogelijke doorlooptijd. Dat betekent voor onze opdrachtgevers besparing in tijd en kosten en een snellere bijdrage aan de productiviteit van uw bedrijf.

Wat is Executive Search

Bij Executive Search gaat SmartPLUS pro-actief en doelgericht op zoek naar de geschikte kandidaat in tegenstelling tot werving en selectie, die uitgaat van het reactieve model.

Met onze opdrachtgever bepalen wij zo exact mogelijk aan welke kenmerken, competenties, vaardigheden of aan welk profiel de ideale kandidaat moet voldoen. Vervolgens brengen wij de mogelijkheden in kaart en bepalen we samen met de opdrachtgever de invulling van het proces. Het uiteindelijke doel, traject en de doorlooptijd zijn altijd transparant en afspraak is afspraak.

SmartPLUS high potentials

Wij beschikken over top kandidaten voor sleutelposities, die vaak moeilijk vervulbaar zijn en zeer beperkt aanwezig op de arbeidsmarkt zijn.

Direct beschikbaar zijn: directeuren, plant managers,  IT programma managers, projectmanagers, senior supply chain, manager, ingenieurs, ect.

Kies voor resultaat.

Voor Executive Search hanteren wij een slagingspercentage van meer dan 90% en durven daar een uitgebreide garantie op te geven.  Uw zorg is onze zorg.

Contact

 

50 plussers aan een betaalde baan helpen doe je met SmartPLUS!

 

IMG_1376

 

 

 

 

 

 

Ivo Maselaman verantwoordelijk voor de arbeidsbemiddeling binnen SmartPLUS gaat de eerste groep van acht 50 plussers bemiddelen naar een betaalde baan. De groep werd gisterenochtend klaargestoomd door Ivo en Carola van Eeden.

SmartPLUS heeft een samenwerkingsverband met de Stichting 50 PLUS Drechtsteden, die zich inzet voor de 50 plusser.

SmartPLUS en Stichting 50PLUS

 

 

Ivo Maselaman (SmartPLUS), Ton Wulfert (secretaris) en Marianne Opendorp (vz)

www.50plusdrechtsteden.nl

 

 

 

Ook enkele kandidaten van buiten Drechtsteden namen deel aan het traject  arbeidsbemiddeling. Tijdens de 50 PLUS Beurs in Ahoy waren zij met de Stichting 50 Plus in aanraking gekomen.

Op werkbezoek in Boekarest!

Richard Suijkerbuijk2

 

Met SmartPLUS International start ik morgen onze Europese tour in Boekarest.

Met Michel Picauly zal ik samen enkele IT kandidaten, technici en verpleegkundigen (MBO/HBO/WO niveau) persoonlijk ontmoeten.

Verder spreek ik enkele recruiters die graag met SmartPLUS willen samenwerken.

Richard Suijkerbuijk, verantwoordelijk voor SmartPLUS International Europe.

Henk Vels, deelnemer aan de Workshop PLUS

corolaVerslag Henk Vels, deelnemer aan de Workshop PLUS, 8 mei 2013

Een kort verslag van mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de Workshop PLUS. Deze workshop PLUS is aangeboden door ECDef en werd begeleid door SmartPLUS Resources.

 

Tweede Workshop PLUS

Voorafgaand aan de tweede workshop op 8 mei werden we via de mail verzocht om een aantal formulieren in te vullen en deze tijdig terug te sturen zodat het zgn. “voorwerk” door SmartPLUS Resources gedaan kon worden. Voor mij was de eye – opener  de ‘’Quickscan (PPA) in Excel format’’ (binnen 8 minuten invullen) die inzicht geeft in de ontwikkelingsmogelijkheden en vaardigheden van mij als persoon.

Carola van Eeden, partner van SmartPLUS Resources ontving ons hartelijk met koffie en koekjes. Zij heeft ons op een professionele wijze de gehele dag begeleid.

Nadat de 5 deelnemers kennis met elkaar hadden gemaakt begon de Workshop PLUS.

Het doel  van de Workshop:

 • Up to date en effectief CV;
 • Goede presentatie;
 • Zelfredzaamheid;
 • Loopbaanvaardigheden;
 • Koppeling arbeidsbemiddelaar voor het vinden van een baan;
 • Casus.

Tijdens de presentatie over de arbeidsmarkt, het vinden van een baan,  verzorgt door Carola, was er voldoende inbreng door de deelnemers. Iedereen kon zijn verhaal vertellen en hier werd adequaat door Carola op gereageerd.

Perry Maselaman, arbeidsbemiddelaar bij SmartPLUS vertelde ons over arbeidsbemiddeling. Wat houdt arbeidsbemiddeling precies in, hoe arbeidsbemiddeling toe te passen etc. Een interessant onderwerp waar sommigen van ons gebruik van gaan maken.

Na de lunch, verzorgt door SmartPLUS begon het middaggedeelte.

Marty Picauly nam ons mee op reis door “competentieland”. Welke competentie hoort bij de vacature en geef hier eens voorbeelden van. Aansluitend werden we getraind  om de STARR methode toe te passen (tijdens een sollicitatiegesprek kan deze methode toegepast worden).

Hierbij konden we van elkaars ervaringen leren.

Aansluitend gaf Carola aan “Wat kan SmartPLUS voor ons betekenen”?

 • Door middel van workshop aan CV en presentatie werken;
 • Netwerken activeren/delen;
 • Werken aan zelfredzaamheid;
 • Arbeidsbemiddeling.

Terugkijkend was het een enerverende dag waar ik me geen moment verveeld heb.

Ik heb veel kennis mogen opdoen en sommige van deze kennis pas ik al toe; denk aan het opmaken van een CV, toepassen van competenties en een sollicitatiegesprek voorbereiden op de STARR methode. De docenten van SmartPLUS Resources legden alles helder en duidelijk uit. Ook gaven ze aan om ons te ondersteunen na de workshop.

Ik wil ECDef bedanken voor de uitnodiging om deze dag te mogen mee maken, SmartPLUS Resources voor de leiding en begeleiding van deze dag en mijn mede deelnemers voor hun eigen inbreng en ervaringen. Thanks!

Henk Vels,

Stafofficier veiligheidszaken

Workshop Plus versnelt employability (ex) defensiemedewerkers!

20130404_174417

 

 

 

Mary van de Laak (ex-Defensie) en Carola van Eeden (MBA) (SmartPLUS Resources).

 

 

 

Op donderdag 4 april heeft de eerste groep van 9 (ex)defensie medewerkers succesvol deelgenomen aan de Pilot Workshop PLUS.

SmartPLUS verwacht dit jaar 150 tot 300 ex-defensie medewerkers (50 plussers) te begeleiden en hun employability richting de arbeidsmarkt te versnellen door:

 • een up to date en effectief CV
 • een goede presentatie
 • zelfredzaamheid
 • passende loopbaanvaardigheden
 • koppeling SmartPLUS arbeidsbemiddelaar voor vinden van baan

De Workshop Plus werd aangeboden door de Stichting ECDef en SmartPLUS Resources. Aanwezig waren: Carel Banse,voorzitter Stichting ECDef; SmartPLUS: Carola van Eeden, Perry Maselaman (arbeidsbemiddeling) Stephan van Uden en Marty Picauly.

WS-De-groep-300x224

 

 

De Workshop Plus stond onder leiding van Carola van Eeden (MBA) (SmartPLUS)

 

 

Workshop Plus

De SmartPLUS workshops en trajecten zijn ingericht voor alle doelgroepen, die begeleiding / coaching naar werk nodig hebben. Individueel maatwerk en koppeling aan een SmartPLUS arbeidsbemiddelaar.

Informatie: T 085-877 0331

Bent u geïnteresseerd hoe effectief, efficiënt en meetbaar SmartPLUS medewerkers of uitkeringsgerechtigden begeleidt naar werk. Neem dan kontakt  op of maak vrijblijvend een afspraak op ons kantoor.

 

 

 

 

 

 

 

SmartPLUS in Rijnmond Business

 

Foto Rijnmondbusiness

 

 

 

 

 

 

SmartPLUS Resources helpt (ex-)defensiepersoneel bij uitstroom, omscholing en
begeleiding naar een nieuwe baan.

SmartPLUS is opgericht door Marty Picauly en Stephan van Uden. Het is een professionele leverancier van HR-diensten, die zich kenmerkt als dé specialist op het gebied van instroom, doorstroom en  uitstroom van personeel met als werkdomein strategisch recruitment. Van interim management en consultancy over de volle breedte van het HRM-spectrum tot het invullen van recruitmentoplossingen voor bedrijven. Corporate recruitment, Werving & selectie, detacheren en uitzenden. Onder de paraplu van SmartPLUS bevindt zich een actief netwerk van professionals en samenwerkingpartners. Alles onder één dak. Dit biedt effectiviteit, efficiency en is vooral kosten besparend.

Carel Banse, directeur van Stichting Employability Centrum voor Defensiepersoneel. (ECDef): “de ontstaansgeschiedenis en visie van SmartPLUS op maatschappelijk verantwoord ondernemen sluit perfect aan op de uitgangspunten van ECDef. Vooral de kandidaat gestuurde aanpak van SmartPLUS past bij de behoefte van militairen en burgers die de komende jaren de Defensieorganisatie (moeten) verlaten. Om de ambitieuze doelstelling van ECDef te kunnen verwezenlijken kom je automatisch terecht bij een partij als SmartPLUS, die in het initiatief bereid is om te investeren met kennis, ervaring en faciliteiten.

Stephan van Uden: “Werken aan employability van Defensie medewerkers past uitstekend in het SmartPLUS Voorschakeltraject (verkort-outplacement). Dit is vooral ontwikkeld in de vorm van interactieve workshops om het proces van plaatsing van kandidaten naar de arbeidsmarkt kwalitatief te versnellen. Waar (grote) reorganisaties plaatsvinden, een schaarste is aan personeel of langdurig werkzoekenden een (extra) ‘duw’ nodig hebben om een andere baan te vinden, is dit het instrument dat uitstekend toepasbaar is. De aanpak garandeert een beproefd slagingspercentage van 80% binnen zes en uiterlijk 12 maanden.”

Marty Picauly vult aan: “Er is in het bedrijfsleven sterk behoefte aan technisch personeel. In Duitsland loopt het tekort in 2025 op tot 3,5 miljoen aan geschoolde technische arbeidskrachten. Ook in Nederland is een schrijnend tekort en ontkom je er niet aan om de krachten te bundelen. Jaarlijks verlaten ongeveer 2.500 vakspecialisten Defensie en in 2013 komen daar nog eens 6.000+ bij. Er staat nu door en met ECDef / SmartPLUS een uitvoeringsorganisatie waar de arbeidsmarkt en politiek al jaren om vragen. Geen ad hoc beleid en uitvoering, maar een loket waar je kunt aankloppen voor de lange termijn.”

Eveline Brugghe (Executive advisor en partner van SmartPLUS): “ Met samenwerkings partners en een aantal bedrijven zijn we in een vergevorderd stadium om defensie medewerkers via (bij)omscholing en de inzet van het SmartPLUS Voorschakeltraject een baan te garanderen in bijvoorbeeld de procesindustrie, transport & logistiek en beveiliging.. We kijken samen met bedrijven en organisaties welke vacatures er zijn en hoe deze passen op de profielen van Defensie. Verder faciliteren we alles wat nog nodig is aan opleiding en werkervaring om uiteindelijk te kunnen voldoen aan alle voorwaarden die een functie vraagt.”

SmartPLUS Resources is ook internationaal actief. Zij vormt een “brug” voor opdrachtgevers en kandidaten tussen landen als Indonesië, Maleisië, China, de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, België, Frankrijk en Scandinavië. De arbeidsmarkt globaliseert verder en dan is het faciliteren van een wereldwijd netwerk een strategische keuze.

Stephan van Uden: “Als recruitmentspecialist concentreert SmartPLUS zich met haar  dienstverlening ook op het vinden, kwalificeren en verbinden van internationale kandidaten aan opdrachtgevers. Zo helpen wij Europese bedrijven met internationale werving en oplossingen. Door onze workunits in Jakarta en Atlanta en het SmartPLUS gekoppelde internationale netwerk zijn wij instaat de beste technici wereldwijd binnen handbereik te krijgen.”

SmartPLUS Resources heeft kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel staan. Zij is VCA / VCU gecertificeerd en werkt conform NEN4400-1.

“Bedrijven in bijvoorbeeld de Rotterdamse haven en industrie, die op zoek zijn naar goed gemotiveerd, technisch personeel op de lange termijn, adviseren wij graag over de mogelijkheden en dienstverlening, die het beste bij hun past.”, zo besluit Marty Picauly.

20 RIJNMOND BUSINESS | NUMMER 10 | DECEMBER 2012

 

 

 

Merry Christmas & Happy New Year, Mo’adim Lesimkha. Shanah Tova, Selamat Hari Natal lan Selamat Tahun Baru

Kerstgroet 2

 

Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking. Ook komend jaar staat SmartPLUS weer voor U klaar!

 

 

Marty Picauly, Richard Suijkerbuijk, Carola van Eeden, Ren Dummer, Jaqueline Daling, Michel Picauly, Earl Grampon, Fatma Kar, Hans Trechsel, Henri Picauly, Dr. C. Picauly, Marianne Opendorp (2/1/14) en Marco ter Beek (2/1/14) wensen al onze (inter)nationale relaties:

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
Fröhliche Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr
Colo sana wintom tiebeen
Merry Christmas & Happy New Year
Hyvää Joulua or Hauskaa Joulua – 0nnellista uutta vuotta
Zalig Kerstfeest en Gelukkig nieuw jaar
Joyeux Noël et Bonne Année!
Kala Christougenna Ki’eftihismenos O Kenourios Chronos
Avyaitete ahi ko Tupa ray arape qyrai Yy Kapyryin rira
Natal ni shub kaamnao & Saal Mubarak
Mele Kalikimaka & Hauoli Makahiki Hou
Mo’adim Lesimkha. Shanah Tova
Shubh Naya Baras
Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet
Selamat Hari Natal lan Selamat Tahun Baru
Idah Saidan Wa Sanah Jadidah
Nollaig Shona Dhuit
Buon Natale e Felice Anno Nuovo
Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto
Sugeng Natal lan warsa enggal
Sung Tan Chuk Ha
Pax hominibus bonae voluntatis
Milad Saeed wa Sanaa Mubarakah
Srekan Bozik I Nova Godina
Kung His Hsin Nien bing Chu Shen Tan
Bon Pasco i Feliz Aña Nobo
Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku
Boas Festas e um feliz Ano Novo
Nave sal di mubaraka
Craciun fericit si un An Nou fericit!
Pozdrevlyayu s prazdnikom Rozhdestva i s Novim Godom
Nuan wan suti jai o!
Sretan Bozic. Vesela Nova Godine
Vesele Vianoce a stastny novy rok
Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo
Wan switi kresneti nanga wan bun nyun yari
Wilujeng Natal Sareng Warsa Enggal
ºKrismas Njema Na Heri Za Mwaka Mpyaº
God Jul och Gott Nytt År
Ia ora i te Noere e ia ora na i te matahiti ‘api
Suksan Wan Christmas lae Sawadee Pee Mai
Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun
Naya Saal Mubarak Ho
Chuc Mung Giang Sinh – Chuc Mung Tan Nien
Nadolig LLawen a Blwyddyn Newydd Dda
Sinifesela Ukhisimusi Omuhle Nonyaka Omusha Onempumelelo

SmartPLUS Resources gecertificeerd voor VCU 2007/4

Stephan certificaat 012-12-18 16.36.58

Stephan Uden: “Hiermee wordt het bewustzijn voor veilig werken en zorg voor medewerkers benadrukt en bevestigd. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers op een veilige werkplek aan het werk zijn.

Er worden strakke procedures gevolgd om risicovol werk te identificeren en over de uitvoering worden duidelijke afspraken gemaakt tussen opdrachtgever/ inlener, onze kandidaten en SmartPLUS.

Medewerkers van SmartPLUS zijn vakkundig en worden tijdens de werving al uitvoerig getoetst op hun kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn.

Er zijn zelfs engineers aan het werk, die met hun ervaring hebben meegeholpen aan het verbeteren van de veiligheidsprocedures bij onze opdrachtgevers. Deze toegevoegde waarde wordt van ons gevraagd.

Vaak is het hebben van een persoonlijk VCA-diploma (Basis of VOL) een vereiste om voor een opdrachtgever te mogen werken. Indien een diploma is verlopen of nog niet in het bezit is van de kandidaat, dan kan SmartPLUS de opleiding via één van haar partners verzorgen. Ook bij veilig werken geldt; voorkomen=beter dan genezen!”