Stichting Mobiliteit Randstad kiest voor partnership met SmartPLUS Resources

Wout Booy (l), bestuursvoorzitter Stichting Mobiliteit Randstad en
Stephan van Uden, managing director SmartPLUS Resources,
ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Vanaf 13 juni 2012 werken Stichting Mobiliteit Randstad en SmartPLUS Resources BV nauw samen op het gebied van HR-services, recruitment, detachering en opleiding & training. Door de samenwerking krijgen kandidaten van SmartPLUS sneller toegang tot gerichte opleidingen op minimaal VMBO-niveau via o.a. het Training Centrum Eemhaven. Opleidingen en trainingen op zowel technisch vlak maar ook voor beroepen in de (particuliere) beveiliging en transport & logistieke sector. Tevens kunnen kandidaten vanuit outplacement worden om- en bijgeschoold.

De beide netwerken van Stichting Mobiliteit Randstad en SmartPLUS Resources worden met elkaar verbonden. Regelmatig krijgt de Stichting verzoeken om technisch geschoold personeel te leveren. Hiervoor kan zij nu SmartPLUS Resources als dienstverlener aanbevelen.

Daarnaast zullen marktontwikkelingen op het gebied van technische beroepen leiden tot een uitbreiding van het opleidingsaanbod, dat de Stichting via partners betrekt. Dit komt de personeelsplanning bij industriële en technische bedrijven dan weer ten goede.

Stephan van Uden, managing director SmartPLUS Resources, over het partnership: “Wij geloven echt in het principe van “elkaar versterken door samenwerken”. Stichting Mobiliteit Randstad verbindt werkgevers uit diverse sectoren met opleidingsinstituten en kandidaten voor uiteenlopende functies. Wij zijn vervolgens in staat om kandidaten via de Stichting te laten (om- /bij)scholen. Zeker in trajecten waar wij ons bezighouden met outplacement en talentcoaching. Van werk-naar-werk gaat makkelijker via een groot netwerk van deskundige partners.”