Gedreven specialisten nodig!

Als de specialist op het gebied van instroom, doorstroom, uitstroom en strategisch recruitment lost SmartPLUS Resources voor ondernemingen structureel het personeelsprobleem op en realiseert direct besparingen op uw bedrijfskosten.

Door onze aanpak, vraag en aanbod van opdrachtgevers, samenwerkingsverbanden met organisaties / mobiliteitscentra / Overheid en internationale werving beschikt SmartPLUS Resources voortdurend over zeer goede kandidaten waar u naar op zoek bent.

SmartPLUS adviseert opdrachtgevers bij (internationale) kandidaten een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) af te nemen om een succesvolle plaatsing te realiseren. Deze gedragsanalyse  laat namelijk een goed beeld zien van de kandidaat en zijn of haar kwaliteiten. SmartPLUS is een gecertificeerd gebruiker van PPA en STA (functie analyse).

Aan onze  specialisten kunt u uw wensen kenbaar maken en u volledig laten adviseren over onze SmartPLUS aanpak.

Hulp voor werving schaarse technische beroepen

SmartPLUS Resources biedt extra service om Europese bedrijven te helpen met internationale werving en oplossingen voor uw lokale tekort. SmartPLUS International is georganiseerd in diverse Europese landen als ook in Jakarta en Atlanta. Hierdoor zorgt ons gekoppelde internationale netwerk er voor dat u de beste technici wereldwijd binnen handbereik krijgt.

U verzekert zich via SmartPLUS Resources van gedreven technische specialisten die hun vak verstaan en daarbij staan uw wensen voorop.

Om direct verzekerd te zijn van cv’s van internationale kandidaten kunt u bijvoorbeeld uw vacatures plaatsen bij SmartPLUS Resources Internationaal.

Vraag naar de mogelijkheden en wij adviseren u graag over de dienstverlening die het beste bij u past.

Contact

Klik hier.