Over ons

SmartPLUS Recruitment, werft, selecteert en neemt de juiste kandidaat, op de juiste positie, op het juiste moment, tegen het juiste budget voor bedrijven en organisaties. Daarbij houden wij rekening met instroom-, doorstroom- en uitstroom, strategische personeelsplanning, HRM- en organisatiedoelstellingen.

Wij beschikken over een nationaal en internationaal netwerk, zodat SmartPLUS u professionele kandidaten kan bieden voor de korte, middellange en lange termijn om uw vacatures op te lossen.

Executive Search en Headhunting is  één van onze specialiteiten.

Ontzorgen

Werkgevers ontzorgen wij door het bieden van oplossingen op personele vraagstukken, o.a. door het continu ontwikkelen en motiveren van personeel. SmartPLUS zet ook in op een “veelzijdiger”invulling van vacatures en mobiliteit van grote groepen. Voorbeelden hiervan zijn (ex)defensie medewerkers, 50 Plus en Wajong.

Payroll dienstverlening

Met onze gecertificeerde backoffice partner verkrijgt u zekerheid op het gebied van arbeidsrechtelijke risico’s en ziekmeldingskosten. Uw kandidaat krijgt bij ons een arbeidsovereenkomst, maar blijft exclusief werkzaam bij uw organisatie. Dit verlost ú van de administratieve overhead.

Wij bieden een unieke kostprijs en lage overheadkosten, die kunnen leiden tot flinke besparingen.

De service is geschikt voor uitzendkrachten, gedetacheerden, vakantiekrachten, freelancers en specialisten in loondienst.

Backoffice

De backoffice van SmartPLUS Resources is uitbesteed aan een gecertificeerde dienstverlener conform NEN4400-1, die tevens lid is van ABU en NBBU. Hierdoor kan SmartPLUS Resources professioneel haar kandidaten bemiddelen voor diverse dienstbetrekkingen, waaronder detachering, uitzenden, vaste aanstelling en payrolling.

Landelijke dekking

SmartPLUS is landelijk georganiseerd.

Dordrecht – Rotterdam – Emmen – Utrecht – Amersfoort – Etten Leur – Eindhoven