SmartPLUS Executive search

pasfoto-richard

 

Direct beschikbaar: directeuren, plant managers,  IT programma managers, projectmanagers, senior supply chain manager, ingenieurs, ect.

Richard Suijkerbuijk 06 31 0460 73

Executive recruitment binnen een aanzienlijk SmartPLUS internationaal netwerk

80% van onze vacatures worden vervuld via ons SmartPLUS netwerk en direct search. Het SmartPLUS Recruitment Netwerk bestaat uit internationale gekwalificeerde professionals en samenwerkingspartners en vormt een uitzonderlijke uitgangsbasis voor een zo kort mogelijke doorlooptijd. Dat betekent voor onze opdrachtgevers besparing in tijd en kosten en een snellere bijdrage aan de productiviteit van uw bedrijf.

Wat is Executive Search

Bij Executive Search gaat SmartPLUS pro-actief en doelgericht op zoek naar de geschikte kandidaat in tegenstelling tot werving en selectie, die uitgaat van het reactieve model.

Met onze opdrachtgever bepalen wij zo exact mogelijk aan welke kenmerken, competenties, vaardigheden of aan welk profiel de ideale kandidaat moet voldoen. Vervolgens brengen wij de mogelijkheden in kaart en bepalen we met de opdrachtgever de invulling van het proces. Het uiteindelijke doel, de route en de doorlooptijd zijn altijd transparant en afspraak is afspraak.

SmartPLUS high potentials

Wij beschikken over top kandidaten voor sleutelposities, die vaak moeilijk vervulbaar zijn en zeer beperkt aanwezig op de arbeidsmarkt zijn.

Direct beschikbaar zijn: directeuren, plant managers,  IT programma managers, projectmanagers, senior supply chain, manager, ingenieurs, ect.

Kies voor resultaat

Voor Executive Search hanteren wij een slagingspercentage van meer dan 90% en durven daar een uitgebreide garantie op te geven.  Uw zorg is onze zorg.

Contact